Τελευταία νέα

TOP NEWS

Post Top Ad

Your Ad Spot
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 Η ΡΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ART FM 90,6 ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ RANIAS WEB TV

Rania News Tv


Retro

Βασίλης Κωβαίος ....Ώρα για γυμναστική..




Kαι ναι,όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε επειδή ο καιρός μας κάνει τα δικά του παιχνίδια, το καλοκαίρι δεν αργεί να έρθει..
Οι μέρες ξεγνοιασιάς τείνουν τα τελειώσουν και παρόλο που το Πάσχα με τις υπέροχες λιχουδιές θα αφήσει τα "σημάδια" του είναι η ώρα που όλοι ψαχνόμαστε λίγο πολύ για το πώς θα χάσουμε αυτά τα λίγα κιλά που έχουν μείνει πριν κάνουμε τις κατάλληλες αποκαλύψεις στην παραλία..


Eίναι ένας χώρος που και αυτός έχει πάρα πολλά παιδιά που ασχολούνται με το personal trainer,κάποιοι είναι ερασιτέχνες,κάποιοι επαγγελματίες και κάποιοι πολύ απλά αδιάφοροι.Το πρόσωπο για το οποίο σας παρουσιάζουμε για δεύτερη φορά ευτυχώς ανήκει στους επαγγελματίες του χώρου..




Tην πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε μαζί του,το κάναμε γιατί ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο instagram...Φέτος ήταν ιδιαίτερα ξεσηκωτικός μιας και μας  προτρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ..



Iδιαίτερη αναφορά βέβαια να κάνουμε βέβαια σε μια πολύ καλή φίλη αλλά και πελάτισσα του εν λόγου personal trainer που ήταν και η αιτία γνωριμίας μας,γνωστή ραδιοφωνική παραγωγού και κοινή μας φίλη.Τώρα όσο αφορά αυτό που ρωτάτε,ναι,είναι πάρα πολύ καλός γυμναστής,πολύ καλό παιδί και προσιτός εκεί που πρέπει..

Το διαβάσαμε εδώ:
tamistikamou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες