Τελευταία νέα

TOP NEWS

Post Top Ad

Your Ad Spot
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 Η ΡΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ART FM 90,6 ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ RANIAS WEB TV

Rania News Tv


Retro

Μέλπω Ζαρόκωστα: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο και οι αποκαλύψεις για Λάμπρο Κωνσταντάρα, Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη

Zarokosta_Melpo

Στην κάμερα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Μέλπω Ζαρόκωστα. Η συνέντευξή της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και έβγαλε αρκετές ειδήσεις. Συγκεκριμένα χωρίς να μασά τα λόγια της, ανέφερε πως η μεγαλύτερη ευαισθησία της είναι να βλέπει τους ανθρώπους έξω να κοιμούνται στο δρόμο, ενώ τόνισε: «Μεγαλύτερη δυστυχία από το χρήμα δεν υπάρχει».
Η Μέλπω Ζαρόκωστα αναφέρθηκε και στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «Έπαθα ένα καρκίνο, έχω εγχειριστεί 3-4 φορές. Τη σκαπούλαρα όμως. Τρόμαξα, έπαθα πανικό για ένα διάστημα, αλλά το ξεπέρασα. Οι εξετάσεις ήταν πως ήταν εύκολη ιστορία. Δεν φώναξα κανέναν από τους δικούς μου, απλά ήθελα να πάω παρακάτω», εξομολογήθηκε on camera.
Στη συνέχεια καλέστηκε να μιλήσει και για γνωστούς ηθοποιούς με τους οποίους είχε συμπρωταγωνιστήσει.
Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είπε: «Ένα γλυκύτατο όν, πολύ ωραίος άντρας. Ήταν πάρα πολύ δυστυχής. Έπασχε από κατάθλιψη». Εν συνεχεία μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέροντας:«Ήταν μία πολύ δυστυχισμένη κοπέλα και πήγε και κατέστρεψε τον εαυτό της. Δεν την έχω δει ποτέ ευτυχισμένη. Ήθελε να κερδίσει τον κόσμο όλο και δεν κατάφερε να κερδίσει τον εαυτό της» και συμπλήρωσε για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Ένα καλό παιδί. Αταίριαστοι οι δυο τους και οι δυο είχαν τεράστια αγωνία να γίνουν διάσημοι. Χάναν τη στιγμή, τη βραδιά την ωραία, έχαναν την παρέα. Τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος».


Πηγή:www.peoplegreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες