Τελευταία νέα

TOP NEWS

Post Top Ad

Your Ad Spot
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 Η ΡΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ART FM 90,6 ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ RANIAS WEB TV

Rania News Tv


Retro

Να ζήσετε! Ο γάμος του Ανδρέα και της Μαρίας Μπάρκουλη με τις χορηγίες φίλων τους, το γλέντι με τη Θώδη και οι μπομπονιέρες «Φίνος Φίλμ»

barkoulis gamos1


Ο Ανδρέας Μπάρκουλης με την πολυαγαπημένη του Μαρία, ενώθηκαν χτες με τα ιερά δεσμά του γάμου –να σας θυμίσουμε πως είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο αρκετά χρόνια πριν- σε μια τελετή όμορφη, απλή αλλά και τόσο συγκινητική.
Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς βρέθηκαν στο Μενίδι, στον πολυχώρο View Hall, στις 8 το βράδυ, θέλοντας να τους τιμήσουν και να τους δώσουν θάρρος και αγάπη για να συνεχίσουν με ακόμα πιο ωραίο τρόπο την κοινή τους ζωή, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δαναό και την επιχειρηματία Δέσποινα Ταρατορίδου.

barkoulis gamos

Καλεσμένοι στο γάμο ήταν ο Γιώργος Μεσσάλας με τη σύζυγό του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η Έφη Θώδη –οι δυο τους μάλιστα τραγούδησαν, διασκεδάζοντας τους περίπου 200 καλεσμένους με τις επιτυχίες τους.

barkoulis gamos2

Η Μαρία Μπάρκουλη μάλιστα, λίγες ώρες πριν το μυστήριο ανέβασε το παρακάτω μήνυμα στο προφίλ της στο facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους φίλους τους, που με τη βοήθεια και τις… χορηγίες τους κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους.

Δείτε το μήνυμά της:

mairi mparkouli gamos mhnyma

Η πρωτότυπη μπομπονιέρα «Φίνος Φίλμ», έκλεψε όλες τις εντυπώσεις:
mpomponiera gamos mparkouli
Πηγή:http://www.peoplegreece.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες