Τελευταία νέα

TOP NEWS

Post Top Ad

Your Ad Spot
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 Η ΡΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ART FM 90,6 ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ RANIAS WEB TV

Rania News Tv


Retro

Φθινόπωρο ο πλειστηριασμός του Mega

Φθινόπωρο ο πλειστηριασμός του Mega
Σε ένα μικρό σίριαλ εξελίσσεται η διαδικασία της ειδικής διαχείρισης που θα οδηγήσει στον πλειστηριασμό του Mega. Το κανάλι που έχει σταματήσει να εκπέμπει τόσο μέσω της Digea όσο και μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών έχει μπει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης από την αρχή του έτους μετά από σχετικό αίτημα των τραπεζών.
Αυτό σημαίνει ότι τα περιουσιακά του στοιχεία θα αποτιμηθούν και στη συνέχεια θα πλειστηριαστούν.
Ωστόσο όπως φαίνεται θα υπάρξει και νέα καθυστέρηση αφού ήδη έχουν περάσει εννέα μήνες από τότε που το κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει.
Όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες» η διαδικασία του πλειστηριασμού μετατίθεται για το φθινόπωρο.
Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι στο παιχνίδι μπαίνει πλέον και η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη που την Τρίτη εξασφάλισε και τυπικά την έκτη τηλεοπτική άδεια γενικού περιεχομένου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο πλειστηριασμός αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Μην ξεχνάμε ότι η ταινιοθήκη του καναλιού είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο και όλοι οι τηλεοπτικοί παίκτες θα θελήσουν να την αποκτήσουν. Άλλωστε οι επαναλήψεις κράτησαν στην εντατική το κανάλι όταν δεν έβγαινε ζωντανό πρόγραμμα και του έδιναν διψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες