Τελευταία νέα

TOP NEWS

Post Top Ad

Your Ad Spot
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 Η ΡΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ART FM 90,6 ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ RANIAS WEB TV

Rania News Tv


Retro

Τζόυς Ευείδη: Δείτε το νεαρό ηθοποιό, που της έκλεψε την καρδιά

tzois evidi

Η Τζόυς Ευείδη όπως φαίνεται είναι ερωτευμένη με νεαρό συνάδερφό της. Ο γοητευτικός άντρας, που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Μανώλης Κλωνάρης, με τον οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα της RealNews, είναι μαζί.
Η αγαπημένη ηθοποιός που βλέπουμε καθημερινά στο «Μπρούσκο» έχει κρατήσει όπως πάντα χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή. Ο Μανώλης Κλωνάρης παίζει στην παράσταση «Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ, την οποία διασκέυασε και σκηνοθετεί η Τζόυς Ευείδη.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια δημόσια τοποθέτηση από κανέναν από τους δύο για το δημοσίευμα, ωστόσο φαίνεται να ταιριάζουν αρκετά. Η ηθοποιός, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας, καθώς είχε δηλώσει πέρσι: «Το Μπρούσκο είναι βγαλμένο από τη ζωή. Έχει τύχει να έχω σχέση με μικρότερο σύντροφο για δεκατέσσερα χρόνια. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με το μυαλό».
Δείτε το γοητευτικό άντρα που φαίνεται να έχει κλέψει τη φωτογραφία της ηθοποιού.
klonaris manolis
Πηγή:http://www.peoplegreece.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες